Poetsen!

En nog steeds wordt er in alle rust doorgewerkt. Inmiddels heeft ook de bijrijdersdeur heeft een 'nieuwe' raammechaniek gekregen, zodat de raampjes van de beide voordeuren weer volledig functioneel zijn. Daarnaast is er een pakkingsetje voor de carburateur onderweg, zodat die binnenkort er af kan en volledig kan worden schoongemaakt, er zit wat vuil in. Bovendien zijn een nieuwe linker koplamp en een nieuwe deurstrip voor de linker achterdeur onderweg. De huidige linker koplamp is van binnen wat roestig op de reflector, wat nadelig is voor het lichtbeeld, en de huidige deurstrip is deels losgekomen en daardoor flink verkreukeld.

Vanavond was het een prima avondje om een begin te gaan maken met het kleien van de GSA. Na een Dreft-wasbeurt heb ik één helft van de motorkap gedaan, aangezien die er het ergst aan toe is. En het verschil is niet alleen zichtbaar...
...maar ook voelbaar! Na twee kleibeurten is de lak weer geweldig glad. Er zal waarschijnlijk nog wel licht gepolijst moeten worden, maar de resultaten tot nu toe zijn veelbelovend!

Permalink

Laat een reactie achter

Mogelijk gemaakt door Blogger.