Oude foto's, nieuwe onderdelen en een meeting

Tijd voor een nieuwe update. Inmiddels zijn de chromen GS-spiegels van de auto verdwenen en zitten er weer originele kunststof Spécial-spiegels op. Ik had de restanten van drie van zulke spiegels bij de auto meegekregen (twee keer links, één keer rechts) en daarvan heb ik uiteindelijk weer twee hele spiegels kunnen fabriceren. Twee linker spiegels, maar een linker spiegel kan ook prima rechts. Alleen het armpje wijkt nu de verkeerde kant op, maar ach, ik kan er prima mee naar achteren kijken. En het ziet er een stuk beter uit dan die twee chromen flaporen, of van elk eentje.Inmiddels zijn ook een paar foto's uit 2006 opgedoken, toen de auto bij de eigenaar vóór de laatste eigenaar was. Schrik niet:
Met andere woorden: eens te meer blijkt maar weer dat het beestje de afgelopen vijf jaar compleet is verwaarloosd... Of-ie ooit weer zo strak wordt weet ik niet, maar ik ga m'n best doen om 'm weer enigzins in de buurt te krijgen!

Afgelopen zaterdag vond de Citroën Forum Voorjaarsmeeting plaats in het Gelderse Hedel. Een boel gezelligheid en een boel nieuwe en oude Citroëns. Aan het einde van de middag ontstond een spontane line-up van drie GS/GSA's, toevallig ook alledrie in het blauw.
En sinds dit weekend is het lijstje met benodigde onderdelen weer ietsje minder lang. Allereerst is de lekke, roestige rechter koplamp vervangen door een net exemplaar. Ook zijn enkele missende/defecte kleine interieurdelen weer in huis: twee deurvangers, een linker speakerrooster en een kofferbaklampje. En ook dit:


Een kinnebak en twee voorschermen, allemaal in Bleu Azurite en vrijwel roest- en deukvrij. Alleen was bij de donor het zwart gelakte deel ook op het onderste randje van de schermen en deuren gespoten, en bij de mijne houdt het bij de dorpelrand op. Maar dat is iets van later zorg, eerst de kinnebank maar eens vervangen!

Permalink

Laat een reactie achter

Mogelijk gemaakt door Blogger.